O NAMA

TEHNO PROCES

Tehno proces posluje od 1996. godine. Od osnutka bavi se proizvodnjom i prodajom u raznim industrijskim granama. Danas smo tvrtka specijalizirana za proizvodnju i distribuciju kozmetičkih sirovina i poluproizvoda, gotovih kozmetičkih proizvoda i ambalaže za kozmetiku i prehranu.

Naše je poslovanje podijeljeno na proizvodnju, skladište i veleprodaju te maloprodaju i online prodaju kao zasebne poslovne jedinice. Tehno proces aktivno radi i na edukaciji, pripremi dokumentacije za kozmetičke proizvode i certificiranju prirodne kozmetike pod vlastitom markicom bio-hr.

U sklopu proizvodnje imamo i vlastiti uzgoj bilja potrebnog u proizvodnji ekstrakata, eteričnih ulja i hidrolata. Od samog početka poslovanja ulažemo i sami radimo na razvoju tehnologije te se danas možemo pohvaliti modernim proizvodnim pogonom koji nam omogućuje proizvodnju kvalitetnih i stabilnih kozmetičkih supstanci i poluproizvoda.

Uz vjerujemo širok i dobar izbor poluproizvoda, sirovina i ambalaže za kozmetiku, aktivno radimo na novim formulacijama i testiranjima, pa možemo pružiti punu tehnološku, regulativnu i tehničku podršku našim kupcima i partnerima.

TEHNO PROCES proizvodni i trgovački obrt
Matični broj: 2408971330062
OIB: 56557951317
EU porezni broj: HR56557951317