Opći uvjeti korištenja i kupovine

Molimo vas da svakako prije naručivanja robe pročitate uvjete korištenje ovih web stranica. Zaključivanje narudžbe neće biti moguće bez slaganja sa našim uvjetima korištenja i poslovanja.

Veleprodajni i maloprodajni web shop

Ova je web stranica namijenjena prvenstveno poslovnim korisnicima, tj pravnim osobama, no narudžbe ćemo primiti i od privatnih osoba. Trenutno je moguća narudžba za hrvatske i slovenske pravne subjekte i privatne osobe sa automatskim izračunom dostave, dok je za kupce iz ostalih europskih država moguće naručiti robu i otpremiti je vlastitim dostavljačem.

Vlasništvo i autorska prava

Web prezentacija i prodaja www.biocoshop.eu vlasništvo je Tehno proces Zagreb. Polažemo prava na sve tekstove i fotografije objavljene na stranicama. Recepti i upute objavljeni na ovim stranicama, tiskani ili materijali u nekom elektronskom obliku samo su informativnog karaktera.

Zaštita korisnika

Tehno proces se obvezuje da će štititi privatnost korisnika i čuvati osobne podatke kupaca. Osobni podaci kupaca ne mogu biti ustupljeni trećoj strani ni pod kojim uvjetima.

Istinitost podataka

Kupci (pravne i privatne osobe) su obavezni prilikom online narudžbe upisati točne, istinite i potpune osobne podatke. Tehno proces zadržava pravo na provjeru vjerodostojnosti unešenih podataka. Zlouporaba u smislu lažnih narudžbi je strogo zabranjena! Zabranjeno je i svako postupanje koje predstavlja namjerno nanošenje štete korisnicima ovog sustava i vlasniku web stranica www.biocoshop.eu. Svaka zlouporaba bit će prijavljena nadležnim tijelima.

Garancije i reklamacije

U slučaju da Vam stigne oštećeni paket molimo Vas da ga ne primite, te da nas o tome odmah obavijestite. Tehno proces nije dužan vršiti povrat funkcionalno ispravne robe uz vraćanje novca ili njenu zamjenu za drugu robu. Ako artikl nema naznačeno garancijsko jamstvo proizvođača, Tehno proces ne preuzima obvezu garancije, niti može jamčiti za vijek trajanja. Za sve eventualne nejasnoće i reklamacije molimo da nas kontaktirate pismenim putem.

     – uputa za podnošenje prigovora (pdf)

Dodatne upute

Za sve eventulne dodatno potrebne informacije kontaktirajte nas e-mailom ili preko kontakt forme na ovim stranicama.